Чотирирічному полтавцю терміново потрібна допомога для операції

Трибуна
2023-06-16

Чотирирічному Марку Дущенку із міста Полтави, який із народження виборює собі здорове життя, терміново потрібна допомога.

Чотирирічному полтавцю терміново потрібна допомога для операції

Марко народився без стравоходу, за свої дитячі літа пройшов ряд випробовувань, серед яких — три складні операції. Останнє втручання мало негативну динаміку та дало багато ускладнень. У пошуках повноцінного майбутнього для свого сина батькам, за підтримки небайдужих людей, вдалося потрапити до лікарні Bambino Gesú у Римі. Там Марко знаходиться зараз. Хлопчику провели складну операцію з пластики стравоходу.

Чотирирічному полтавцю терміново потрібна допомога для операції

На даний час терміново потрібна реабілітація, від якої залежить стан органу. Батькам не вистачає 7400 євро. Попередньо на рахунок госпіталю перерахували 18000 євро. Вартість оперативного втручання, курсу реабілітації та контролю італійці оцінили додатково в суму 11200 євро, 4000 з яких вже вдалося зібрати. Просимо всіх небайдужих допомогти здійснити заповітну мрію Марка — бути здоровим і їсти самостійно.

Від наданої терапії залежить результат операції. Не будьте осторонь, коли справа стосується здоров’я дитини. Марко має право жити без систематичних травматичних процедур, трубочок, через які отримував харчування, без постійних обмежень і заборон. Давайте допоможемо змінити долю дитини. Будь-яка сума для Марка — це реальна допомога. Батьки хлопчика дякують всім, хто долучиться до доброї справи і допоможе маленькому полтавцю повернутися на Батьківщину здоровим.
Реквізити для допомоги:
карта ПриватБанка (гривні)
5168 7573 0080 4426
Дущенко Оксана Борисівна
Для переказу з інших країн:
PayPal
Отримувач: Оксана Ярема (зробити відмітку для Марка)
Карта Сбербанка: 6390 0238 9079 758249 Оксана Миколаївна (подруга сім’ї)
Залишити відповідь
Коментувати

Останні новини:

Читайте також: