Стань майстром кави для себе

1

“Сам собі бариста” або “Стань майстром кави для себе”. Матеріал для людей, які п’ють каву, які люблять каву та жити не можуть без кави. Сьогоднішній наш гість – бариста Олег Букрей.

Бариста

Бариста Олег Букрей

Я дуже люблю каву. Починаю свій ранок з кави. Не уявляю свій день без кави.

Буду відвертим, як не прикро, не дуже розуміюсь на ній. Для мене загальний критерій кави:”Подобається” чи “Не подобається”. Багато чув про різні тонкощі та приготування. Знаю про робусту та про арабіку.  Знаю різницю між еспресо та американо. Звісно ж, чув про мокіято, ристрето, глясе, айріш та ще про щось. Ну, не дуже вдавався в подробиці про різні відмінності кави та її приготування. Але мені дуже кортіло більш детально про це дізнатись не з інтернету, а поспілкувавшись зі справжнім баристою.

Тому, коли друзі з “Планети Цукерні” запросили мене на захід “Стань майстром кави для себе”, не вагався ні хвилини. Й зовсім не жалкую. Я стільки наслухався. Дещо знав, дещо почув уперше…

Мені готував каву дуже крутий бариста Олег Букрей (звісно ж, він розповідав та готував не тільки мені, але ж розповідь веду від себе). Я кайфонув від еспресо. А яке було капучино… Мабуть, найкраще в моєму житті.

Дечому навчився, дечому ні. Сам так й не ризикнув зробити каву на очах у відвідувачів. Але зроблю, це не остання наша зустріч з баристою. Планую зробити проект про каву. Це – перша частина.

Ще є маленьке прохання, залиште свої коментарі після перегляду відео. Що ви знали, що почули вперше. Задавайте питання. Олег Букрей пообіцяв відповісти на усі.

Тож, дивіться, слухайте, вчіться та споживайте якісну каву.

Відео – Сергій Котелевець.

20 липня 2018
19 липня 2018