Стань майстром кави, або сам собі бариста. Випуск №3

0

“Сам собі бариста” або “Стань майстром кави для себе”. Випуск №3. Матеріал для людей, які п’ють каву, які люблять каву та жити не можуть без кави. Наш гість – бариста Олег Букрей. 

Кофе

Продовжуємо наші зустрічі з професійним баристою Олегом Букреем. Знову ми з оператором завітали до “Планети Цукерні”, де проходив черговий захід “Стань майстром кави для себе”. Цього разу знову дізнаємося нові цікавинки про напій, який полюбляють багато людей у світі.

Що є кава взагалі? А з чого вона складається? Де вона росте? Яке молоко краще використовувати? Та деякі інші маленькі секрети від баристи. А також приготуємо флет файф та раф-каву. Гарного Вам перегляду.

Зацікавило? Тоді запрошуємо переглянути попередні наші зустрічі з Олегом Букреем:

– Стань майстром кави для себе

– Стань майстром кави або сам собі бариста. Випуск №2.

Гарної вам кави!

Відео – Сергій Котелевець.

16 липня 2018
15 липня 2018