Стань майстром кави або сам собі бариста. Випуск №2

1

“Сам собі бариста” або “Стань майстром кави для себе”. Випуск №2. Матеріал для людей, які п’ють каву, які люблять каву та жити не можуть без кави. Сьогоднішній наш гість – бариста Олег Букрей. 

Олег Букрей, бариста

Олег Букрей, бариста

Ми продовжуємо наші зустрічі з професійним баристою Олегом Букреем. Знову ми з оператором завітали до “Планети Цукерні”, де й проходив захід “Стань майстром кави для себе”. Було дуже цікаво, майстер з приготування кави відкривав маленькі секрети. Правило “4 М”, навіщо дається склянка води до кави, чи потрібно додавати цукор до кави, кава без кофеїну, як потрібно подавати каву та багато іншого. Це треба дивитись.

Нагадаємо, що також на Трибуні ви можете переглянути 1 випуск Стань майстром кави для себе.

Кава

Відео – Сергій Чорномаз.

Коментувати

1 Коментар
Анна
• 10:39 | 10 листопада 2017

Окей, а если нет дома кофе-машины? Моя сестра делает очень вкусный кофе в турочке с солью)

Відповіcти
17 січня 2018
16 січня 2018