Полтавський КХП модернізує виробництво заради виходу на нові ринки

0

У сьогоднішніх економічних умовах одним із пріоритетних напрямків розвитку сільськогосподарської промисловості, визначених Міністерством аграрної політики та продовольства України, є пошук і вихід сільгоспвиробників на нові міжнародні ринки з готовою конкурентоспроможною продукцією.

мука

Саме таку стратегію обрали на Державному підприємстві «Полтавський комбінат хлібопродуктів». Провели модернізацію технологічного обладнання і впровадили у виробництво нову лінію по фасуванню борошна у мішкову тару ємністю 25 кілограмів.

– Така розфасовка відповідає вимогам міжнародних стандартів і дає можливість розширити ринки збуту, наростити експорт продукції, а також підвищити її конкурентоспроможність на внутрішньому ринку країни, – повідомив директор «Полтавського комбінату хлібопродуктів» Гліб Ульяненко.

Директор підприємства також зазначив: «У зв’язку з цим, на Полтавщині все більше виробників зерна надають комбінату свою продукцію для переробки, що дозволило значно збільшити обсяги виробництва борошна і, відповідно, покращити економічний стан підприємства. Звичайно, колектив комбінату на досягнутому не зупиняється. Попереду кропітка, але вкрай необхідна робота з впровадження нових форм і методів роботи, орієнтованих на збільшення експорту продукції власного виробництва».

Прес-служба Мінагрополітики

Коментувати

18 січня 2018
17 січня 2018