10 жахливих фактів про фастфуд

ООН вважає фастфуд анітрохи не меншою загрозою, ніж СНІД. Наслідки від регулярного споживання такої їжі — катастрофічні для організму. «Пффф, — скажете ви. — Їв, їм і буду їсти». Можливо, це ваш останній шанс кинути погану звичку. І, прочитавши ці 10 фактів, ви назавжди відмовите собі у задоволенні з’їсти гамбургер.

1. Серед представників охорони здоров’я чимало допитливих людей. Так ось, вони з’ясували, що гамбургери в McDonald’s можуть зберігатися до 14 років, не змінюючи зовнішній вигляд. По суті, ця булочка з котлеткою — швидше пластмаса, ніж їжа. І вміст натуральних інгредієнтів там мінімальний. Якщо хвороботворні бактерії відмовляються їсти такі гамбургери, навіщо вони вам?

2. Тішите себе надією, замовляючи в McDonald’s салатик? Вас надурили! Більшість із цих салатиків — жахливо калорійні. І все завдяки жирній заправці. Крім усього, для того, щоб зелень не в’яла, тут використовують харчову добавку E1520, яка теж, як ви розумієте, здоров’я і сил організму не додає.

3. Здавалося б, яйця тут точно будуть натуральними. Але ні! У ресторанах швидкого харчування використовують «преміальну яєчну суміш», яка практично повністю складається з гліцерину і різних видів силіконів.

4. Більшість страв фастфуд меню містить у великій кількості целюлозу — перероблену деревину. Це дуже дешевий спосіб згустити і зміцнити продукт, заощадивши на борошні і олії. Наступного разу подумайте, може простіше з’їсти газетку? Користь буде однакова.

5. Хліб у фастфудах містить в своєму складі хімічну субстанцію під назвою азокарбондіамід. Вона робить суміш більш еластичною. Кумедно, але ця ж речовина використовується у виробництві килимків для занять йогою.

6. Гамбургери, картопля фрі і газовані напої містять велику кількість небезпечних жирів і глюкози. Щоденне вживання такої їжі дуже негативно впливає на судини в нашому організмі, що в свою чергу, впливає на діяльність нашого мозку. Тож, якщо не хочете перетворитися на зомбі, відмовтеся від фастфуду.

7. Їжа в ресторанах швидкого харчування не вимагає ретельного пережовування. Але ж ми знаємо, чим менше ми жуємо, тим менше наїдаємося.

8. Дивно, але якщо з заплющеними очима куштувати різні страви фастфуда, всі вони здадуться вам більш-менш на один смак. І тут треба віддати данину хитрощам творців цих продуктів. Всі ми знаємо, що одні люди полюбляють кисле, інші — солоне, треті — гостре. Тому, щоб догодити всім, їжа в фастфудах має нейтральний смак.

9. Як показують дослідження, в молочних коктейлях в індустрії швидкого харчування міститься більше хімікатів, ніж в стандартному добриві для саду.

10. Думаєте, що золотисті, хрусткі нагетси готують з соковитою курячої грудки? Нічого подібного. Жир, кістки, нерви і тканини — ось основні інгредієнти. Тепер не так апетитно, правда?

Залишити відповідь
Коментувати

7 Коментарі

Вкусняки. Як про них можна писать погано.

2019-07-04
Стас
Відповіcти
0

Як це зберігається 14 років? Хтось засікав. Точніше,хтось видержав дивиться на нього 14 років і не їсти???

2019-07-04
Євген
Відповіcти
0

Якщо їсти малими дозами і рідко, то не страшно. Не треба лякать людей.

2019-07-04
Ніка
Відповіcти
0

Треба дотримуваться здорового харчування,щоб виглядать на всі 100. Не років звичайно)А шо це за їжа, як так модна себе не уважать.

2019-07-04
Лола
Відповіcти
0

Картопелька фріііі. МММММ

2019-07-04
Ганна
Відповіcти
0

Не можк жить без фасфудів – це ж моя все,які вони сочні оті бургериииии

2019-07-04
Міла
Відповіcти
0

Але ж так смачно виглядає та і на всукс нічо.

2019-07-04
Танюшка
Відповіcти
0

Останні новини:

Читайте також: